Sierhekwerk kopen

Een sierhekwerk leent zich uitstekend voor het omheinen van jouw tuin, vooral voor een monumentaal pand. Denk eens aan de paleizen met mooi sierhekwerk. Met een sierhekwerk kun je namelijk veiligheid met een sierlijke uitstraling combineren. Daarnaast is het sierhekwerk van staal gemaakt en voorzien van zinklaag en coating zodat het ook nog eens onderhoudsvrij is en blijft. Doordat er gebruik wordt gemaakt van staal is het sierwerk ook in alle gewenste vormen te buigen en kun je dus het hekwerk ook volledig op maat laten maken. Doordat het zo bewerkbaar is kun je sierhekwerk kopen voor het omheinen van je tuin, maar ook voor grotere oppervlaktes zoals het omheinen van een monument of een kerk.

Wat kost het?

Een belangrijk onderdeel van sierhekwerk kopen is natuurlijk de prijs. Wat kost het? Omdat het sierhekwerk niet standaard is, is de prijs afhankelijk van jouw wensen en eisen. Hieronder een indicatie van de prijzen.

Soort Afmetingen Kosten
Sierhekwerk verzinkt 100 x 100 cm €30 – 90 euro
Sierhekwerk coating 100 x 100 cm €40 – 130 euro
Sierhekwerk dubbele coating 100 x 100 cm €50 – 160 euro

De exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bekijk ook deze website www.hekwerkwijzer.nl.

Zelf monteren of laten monteren?

Een groot deel van de kosten is afhankelijk van de montage. Ga je het zelf monteren of laat je het monteren? Over het algemeen is het verstandiger dat je het hekwerk laat monteren. Dit omdat montage van het sierhekwerk gepaard gaat met het vastzetten van de palen in beton en verdere bewerking van het hekwerk voor een perfect resultaat.

Als je er niet zeker van bent dat je dit zelf kunt dan is het in elk geval verstandig dat je een specialist in de arm neemt. Wat daar de exacte kosten van zijn kun je het beste na gaan bij een specialist.